Pocognoli: "We zullen er opnieuw staan als ploeg"

Jelle Vereecke
| 5 reacties
Pocognoli: "We zullen er opnieuw staan als ploeg"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Sébastien Pocognoli vindt stilaan zijn beste niveau terug. Dat is niet toevallig, want de hele ploeg van Standard begint beter te draaien.

"De ploeg heeft tegen Mechelen een uitstekende eerste helft gespeeld", aldus Pocognoli in HLN. "Het wederoptreden van Defour zat er voor veel tussen, maar het had ook te maken met de collectieve ingesteldheid. Het was trouwens gemakkelijk samenspelen met Berrier. Hij is rustig aan de bal en doordacht in zijn positiespel."

Vanavond moet Standard zijn seizoen glans proberen geven, door zich te kwalificeren voor de halve finales van de beker. "Vorige zaterdag moesten we winnen, nu mogen we de kwalificatie voor de halve finales van de beker niet mislopen. Ik heb respect voor Mechelen, maar ben niet bezorgd. We zullen er opnieuw staan als ploeg", aldus de linksback.

Zaterdag zat Georges Leekens in de tribune op Sclessin. "Ik hoop dat de bondscoach mijn prestatie apprecieerde", zegt Pocognoli. "Ik heb mij niet altijd lekker gevoeld bij de Rode Duivels, maar dat is verleden tijd. De sfeer is helemaal omgeslagen. Het is heerlijk toeven in deze groep onder leiding van Leekens, Wilmots en Vande Walle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties