Wijnants wil investeerders naar Westerlo halen

Jelle Vereecke
| 31 reacties
Wijnants wil investeerders naar Westerlo halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond moet Westerlo in de beker een 2-1 achterstand ophalen bij Lierse. Voorzitter Wijnants van Westerlo is jaloers op het beleid van Lierse en Maged Samy.

"Maged Samy heeft daar goed werk verricht", zegt Herman Wijnants over de gang van zaken op het Lisp. "Nu concurreert Lierse nog met ons, maar over drie jaar doen ze dat met AA Gent, Standard en Club Brugge." In navolging van Lierse, wil ook Herman Wijnants investeerders naar Westerlo halen.

"We moeten daarvoor openstaan. Westerlo moet mee met de tijd. Zelfs Zulte Waregem heeft tegenwoordig een nieuwe structuur met mensen van buitenaf. Daar ben ik jaloers op, dat geef ik grif toe. Jaren geleden hebben we al eens gezocht naar iemand die één miljoen euro wou investeren in ruil voor het voorzitterschap, maar we hebben niemand gevonden."

"We dragen nog altijd die stempel van 'clubje uit de stille Kempen' mee", aldus Wijnants in HLN. "Dat heeft voordelen, maar wij zouden ook graag eens de hype zijn, de revelatie. Daarvoor moet je kunnen groeien, en om te kunnen groeien, moet je een goede financiële basis hebben. We zijn al gesprekken gestart."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties