Uli Hoeness kwaad op eigen fans

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Uli Hoeness kwaad op eigen fans
Foto: © SC

Voorzitter Uli Hoeness van Bayern is niet te spreken over de fans. Die joelden het team uit na en tijdens de verloren bekermatch tegen Schalke van afgelopen woensdag.

Een deel van de Bayern-aanhang ontvouwde spandoeken met daarop de tekst dat doelman Neuer van Schalke volgend seizoen niet welkom is in München. "Ik vind het verschrikkelijk onbeleefd van een klein deel van onze supporters om op die manier een gast te ontvangen. Het is niet des Bayerns. Ik zal dit soort dingen nooit accepteren", reageert Hoeness.

"We beslissen alleen op basis van sportieve criteria. Neuer kan hier niets aan doen. Hij heeft niets op zijn geweten, uitgezonderd dat hij een van de beste keepers ter wereld is. Ik heb me bij hem verontschuldigd voor het gedrag van onze fans."

Het is een publiek geheim dat Bayern voor volgend seizoen op zoek is naar een nieuwe keeper. Maar de fans gaan duidelijk niet akkoord met de keuze voor Neuer. Ze willen overigens dat de huidige jonge doelman Thomas Kraft zijn kans mag blijven gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties