Ishiaku: "Hopelijk kan ik ook eens scoren"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Ishiaku: "Hopelijk kan ik ook eens scoren"
Foto: © SC

Manasseh Ishiaku maakte tegen Germinal Beerschot voor de eerste keer de negentig minuten vol. De Nigeriaan werkte hard en speelde verdienstelijk, maar scoren zat er nog niet in voor de voormalige spits van Club Brugge.

Maar het gaat de goede kant op met Ishiaku. "De coach vroeg me tijdens de rust of ik een uur kon spelen", zegt de 28-jarige bonkige spits. "Ik heb aangegeven dat ik me beter in mijn vel voel, veel beter dan twee weken geleden. De coach heeft dan beslist om me op het veld te laten staan."

"Het was een hele moeilijke match voor mij, tegen een gesloten verdediging. Ik heb mijn best gedaan en geprobeerd zoveel mogelijk druk uit te oefenen. Hopelijk kan ik binnenkort eens scoren, want dat blijft voor een spits toch het belangrijkste. Maar zolang we als ploeg winnen, ben ik al tevreden."

Heeft Ishiaku al een zicht op de toekomst? "Daar is het nog veel te vroeg voor", blijft de Truienaar kalm. "Op het einde van het seizoen zullen we wel zien, waar we aan toe zijn. Het is voor mij terug helemaal anders voetballen, al is de Belgische competitie natuurlijk niet nieuw voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties