Kan Arsenal voor de verrassing zorgen in Camp Nou

Kan Arsenal voor de verrassing zorgen in Camp Nou
Foto: © SC

Vanavond staan er twee wedstrijden op het programma in de Champions League. Barcelona moet thuis een 2-1 achterstand ophalen tegen Arsenal. Shaktar verdedigt thuis een 3-2 voorsprong.

Barcelona-Arsenal
Arsenal en Barcelona serveerden in de vorige wedstrijd bruisend voetbal. De mening van de meeste waarnemers is echter dat Barcelona de achterstand in het eigen Camp Nou makkelijk zal rechtzetten.

"Het is een speciale wedstrijd voor me. Ik ben echter een professional en zal alles geven voor het team. Ik wil winnen voor Arsenal. Er speelt niets extra in mijn hoofd omdat hij Barcelona is", aldus Cech Fabregas. De middenvelder van Arsenal speelde heel zijn jeugd voor de Catalanen.

Shaktar Donetsk-AS Roma
Shaktar Donetsk speelde een fantastisch resultaat bij elkaar in Roma. Op eigen veld moeten de Oekraïners hun 3-2 voorsprong verdedigen.

De Romeinen proberen onder nieuwe trainer Montella uit het dal te kruipen. "Ik heb deze baan geaccepteerd en zal mijn uiterste best doen. Het maakt me niet uit wat mensen zeggen. Ik voel me geen tovenaar, maar in het voetbal gaat alles zo snel. Je kunt niet over morgen spreken", aldus de nieuwe trainer.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Shaktar en Barcelona zijn favoriet. AS Roma en Arsenal kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Roma de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 570 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Barcelona wint u 199.5 euro.

Durft u wedden dat Shakhtar Donetsk wint, dan scoort u 282 euro bij Bwin. Als u wedt op Arsenal, dan ontvang je 1087.5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties