Sidibe: "STVV niet de laatste club uit mijn carrière"

Jelle Vereecke
| 3 reacties
Sidibe: "STVV niet de laatste club uit mijn carrière"
Foto: © SC

Ibrahima Sidibe is aan zijn laatste weken op Stayen toe. De Senegalese spits maakt zich immers week na week onmogelijker bij de Limburgers.

Afgelopen weekend zat Ibrahima Sidibe niet in de kern voor de wedstrijd tegen Germinal Beerschot. Dat heette in onderling overleg te zijn met het bestuur, maar misdragingen op training zouden aan de basis van de verwijdering liggen. Guido Brepoels laat in Het Belang van Limburg weten dat er geen probleem-Sidibe is.

"We zullen de komende dagen evalueren hoe hij met de situatie omgaat", aldus de STVV-coach. "De deur blijft op een kier staan, het is aan hem om ze weer helemaal open te duwen. Ik ga daar in ieder geval geen energie meer in steken. Het team primeert."

Sidibe speelde en scoorde gisterenavond met de beloften van Sint-Truiden tegen Lokeren (5-2 verlies). "Als hij mij vraagt om met de beloften te spelen, dan doe ik dat", aldus de Senegalees. "Voor alles is er een eerste keer. Ik vind ook niet dat ik een professionele fout gemaakt heb. Maar we zijn allemaal mensen, nietwaar?"

"Ik hoop alvast dat de toestand snel uitgeklaard wordt", zegt Sidibe. "Mijn verdere toekomst? We zien wel. Ik ga ervan uit dat STVV niet de laatste club uit mijn carrière wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties