Domme strafschopfout bezorgt Liverpool zware klus

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Domme strafschopfout bezorgt Liverpool zware klus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Porto staat met één been in de kwartfinales van de Europa League. De Portugezen maakte het enige doelpunt op het veld van CSKA Moskou. Liverpool moet in eigen huis nog vol aan de bak om zich bij de laatste acht te scharen.

CSKA Moskou – Porto   0-1

FC Porto mag zich al opmaken voor de kwartfinales van de Europa League. In een ijzig Luzhniki-stadion maakte Fredy Guarin twintig minuten voor tijd het enige doelpunt van de avond. Na een actie van Varela maakte de Colombiaan het af met een droge knal in het hoekje.

Leverkusen – Villarreal   2-3

Ook voor Villarreal lonkt de volgende ronde. De Gele Onderzeeër kwam na een halfuur wel op achterstand na een doelpunt van Michal Kadlec, maar Giuseppe Rossi en Nilmar legden de Duitse fans terug het zwijgen op.

Een doelpunt van Gonzalo Castro gaf Leverkusen opnieuw moed, maar in de 94ste minuut zette Nilmar zijn naam een tweede keer op het scorebord. De terugwedstrijd lijkt overbodig.

Sporting Braga – Liverpool   1-0

Liverpool werd getipt als een van de grootste kanshebbers om de Europa League op zijn naam te schrijven, maar dan moeten The Reds nog zwaar aan de bak.

Na een domme fout van Sotiros Kyrgiakos op Moussoro ging de bal op de stip. Aanvaller Alan liet de kans niet liggen en zette de elfmeter feilloos om.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties