Vandenbergh blijft nadrukkelijk solliciteren bij Anderlecht

Jelle Vereecke
| 25 reacties
Vandenbergh blijft nadrukkelijk solliciteren bij Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Erwin Vandenbergh juicht de aanstelling van een spitsentrainer bij Club Brugge luid toe. De ex-aanvaller bood eerder al zijn diensten aan bij Anderlecht.

"Ik vind het bijzonder positief dat er eindelijk een club werk van maakt", aldus Erwin Vandenbergh in Sport/Voetbalmagazine. "Hoofdtrainers hebben zo veel werk dat ze zelden met één speler of een groepje apart bezig kunnen zijn. Tijdens een gewone training krijg je wel oefeningen op afwerking, maar je zit met twintig spelers en die oefeningen moeten blijven lopen."

"Ik wist vorig jaar al hoe je op Lukaku moet verdedigen", zegt Vandenbergh. "Jammer dat sommigen er nu pas achterkomen. Ik vind zijn kopspel redelijk goed, al kan het beter. En het kaatsen kan véél beter. Kracht en gestalte heeft hij, snelheid ook."

Ook aan Tom De Sutter is nog veel werk volgens de ex-Rode Duivel. "Die gedrevenheid voor de goal zie ik niet bij hem. Ik zie soms spelers die hem aan de eerste paal al voorbij zijn wanneer de voorzet nog moet vertrekken! Als ik twee maanden met De Sutter kan werken, weet ik dat hij het kader met zijn ogen dicht weet staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties