Anderlecht slaat handen in elkaar met bouwbedrijf BESIX

Anderlecht slaat handen in elkaar met bouwbedrijf BESIX
Foto: © SC

Bouwbedrijf BESIX en RSC Anderlecht hebben een overeenkomst getekend over de uitbreiding van het huidige stadion en de bijbehorende infrastructuurwerken. Het huidige stadion zal uitgebreid worden naar 30.000 zitplaatsen en er komt ook een parkeergarage en omnisporthal.

Ook een buitenparking, alsook alle bijhorende omgevingswerken op de terreinen van 'Site Stade', 'Site Hôpital' en 'Site Dupuis' in Anderlecht zullen door BESIX uitgevoerd worden.

"Met deze samenwerking zetten we een belangrijke stap in de vernieuwing van het Constant Vanden Stock-stadion", verklaart voorzitter Roger Vanden Stock. "BESIX wordt op deze manier een volwaardige partner van Royal Sporting Club Anderlecht. De expertise van het bouwbedrijf is een meerwaarde om ons doel te bereiken : een stadion bouwen dat tegemoet komt aan de hoge eisen van het internationale voetbal en onze fans en partners het comfort kunnen bieden die ze verdienen."

BESIX treedt op als algemeen aannemer en coördinator voor het geheel van de uitvoering van het project. Johan Beerlandt, Chief Executive Officer van BESIX, geeft meer uitleg: "Ik ben verheugd dat RSC Anderlecht beslist heeft om met BESIX samen te werken. Ik ben ervan overtuigd dat BESIX zijn knowhow ten bate kan stellen om het ambitieus project van de meest prestigieuze voetbalclub van België waar te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties