Proto: "Niemand heeft aan Boussoufa gedacht"

Proto: "Niemand heeft aan Boussoufa gedacht"
Foto: © SC

Silvio Proto baalde na het gelijkspel tegen Eupen. De kleedkamer had immers al vernomen dat Genk verloren had van Westerlo en Anderlecht dus naliet om drie punten uit te lopen.

"We hadden de 0-2 al lang moeten scoren, maar de bal viel niet goed", besefte de doelman van paars-wit. "En dan valt de bal één keer slecht voor ons. Voor hetzelfde geld belandt die bal naast het doel. Tuurlijk moet je altijd wat geluk hebben. Het is aan ons om weer op te staan. We moeten het positieve onthouden, zoals de mentaliteit die we hier vandaag toonden."

"Wij zijn ontgoocheld, maar de spelers van Genk moeten dat nog meer zijn", dacht Proto. "Wij pakken nu weer de leidersplaats. We moeten wel oppassen voor Club en voor Gent. De strijd om de titel gaat nog heel interessant worden."

Natuurlijk wou iedereen weten of het vertrek van Boussoufa nu iets te maken had met het mindere spel van Anderlecht. "Heb je het veld hier gezien? Daar kan je moeilijk goed voetbal op brengen. Niemand heeft tijdens de wedstrijd aan Boussoufa gedacht. Of De Sutter Mbark kan vervangen? Het is niet aan mij om de tactiek te bepalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties