Man. United heeft slechts vier fitte verdedigers
Jarryd Naegels
| 12 reacties
Man. United heeft slechts vier fitte verdedigers
Foto: © SC

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson heeft defensieve zorgen. Onder andere Rio Ferdinand is buiten strijd met een blessure. "Dit is een moeilijke periode", geeft Ferguson toe.

Man U neemt het komend weekend op tegen Bolton. Ferguson kan voor die partij geen beroep doen op Ferdinand. Mogelijk komt hij dit seizoen zelfs niet meer in actie. "Hij staat als sinds februari aan de kant. Zijn herstel zal nog enkele weken duren", merkt Ferguson op. Ook Nemanja Vidic zal niet tijdig fit raken. "Hij zal binnen twee weken weer in orde zijn", is de coach hoopvol.

"Tegen Bolton zullen we hem echter moeten missen." En er is nog meer slecht nieuws. De Braziliaan Rafael blesseerde zich immers tegen Marseille en staat twee tot drie weken aan de kant. Johny Evans is dan weer nog niet volledig hersteld van een enkelblessure.

Risico nemen
Mogelijk komt hij toch in actie omdat Ferguson momenteel maar vier fitte verdedigers heeft. Fabio, Chris Smalling, Wes Brown en Patrice Evra zijn de enige die fit zijn. "Hopelijk is Evans tijdig fit", zegt Ferguson. "Ook al moeten we dan een risico nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties