"Lag De Mul alleen onder de zonnebank bij Maesschalck?"

Steurbaut Kersten
| 26 reacties
"Lag De Mul alleen onder de zonnebank bij Maesschalck?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft Tom De Mul na één training al terug op non-actief gezet. De Rouches zijn niet te spreken over het werk van kinesist Lieven Maesschalck. “Misschien heeft Standard andere belangen”, reageert die.

Veel plezier heeft Standard nog niet beleefd aan de huur van Tom De Mul. In oktober werd hij een tweede keer geopereerd voor chronische pubalgie. De flankspeler opteerde ervoor om te revalideren bij Lieven Maesschalck, een beslissing die de Luikenaars nu betreuren.

Na de eerste training kreeg algemeen directeur van Standard Pierre François een sms van De Mul dat hij opnieuw pijn had gevoeld. “Wij hebben beslist dat hij eerst verder moet revalideren alvorens hij kan trainen”, aldus François in Het Nieuwsblad.

Jean-Yves Reginster, voorzitter van de Luikse medische commissie, neemt alvast geen blad voor de mond. “Het lijkt wel alsof De Mul bij Maesschalck alleen onder de zonnebank heeft gelegen. Hij stond nu wellicht veel verder indien hij zijn revalidatie bij onze medische staf had voortgezet”, is Reginster hard.

Maesschalck is niet onder de indruk van de beschuldigingen. “De Mul is sinds half februari klaar voor een reïntegratie in de groep, maar Standard moet dat toelaten natuurlijk. Die pijn maakt deel uit van de revalidatie. Van een herval is zeker geen sprake. Misschien zijn er andere belangen die spelen tussen Sevilla Standard.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties