Palermo verrast AC Milan

Michiel Derwael
| 10 reacties

Koploper AC Milan heeft een nederlaag moeten incasseren. Zaterdag werd er op het veld van Palermo met 1-0 verloren. Het is de tweede week op rij dat de Milanezen punten laten liggen.

Na tien minuten spelen stond Milan op achterstand. Palermo-verdediger Goian maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De Roemeen  profiteerde bij een corner van een aarzeling in de defensie. De koploper had het meeste balbezit, maar kon het overwicht niet omzetten in een doelpunt.

Het was geleden van de tweede speeldag dat de Rossoneri nog eens verloor op verplaatsing. Door de nederlaag kan stadsrivaal Inter naderen tot op twee punten van de eerste plaats. Lecce komt zondag op bezoek. Op drie april strijden AC Milan en Inter Milan tegen elkaar met de eerste plaats als mogelijke inzet.

Lazio Roma boekte een zuinige 1-0-zege tegen Cesena. De Argentijn Mauro Zarate opende in de tweede minuut de score. Lazio wipt in de stand over Udinese naar de vierde plaats. Udinese komt zondag in actie tegen Catania.