Scifo: “Niemand is onmisbaar”

Michiel Derwael
| 5 reacties
Scifo: “Niemand is onmisbaar”
Foto: © SC

Enzo Scifo was dinsdag aanwezig op de training van de Rode Duivels. Hij gaf de Belgen nog raad voor de wedstrijd tegen Oostenrijk. Zelf verzamelde hij 84 interlands voor België tussen 1984 en 1998.

Er zit veel talent in de huidige generatie van de Rode Duivels en daar is ook Scifo zich van bewust. De Belg van Italiaanse origine gelooft in een overwinning tegen Oostenrijk. “De match in Oostenrijk wordt cruciaal. Oostenrijk speelt niet altijd mooi voetbal, maar is wel efficiënt. Toch moet je met de ambitie naar daar gaan om te winnen", vertelde Scifo aan de VRT.

“Ik stel vast dat de ploeg vooruitgang boekt, ze is op de goeie weg. Maar we mogen niet te veel druk op de jongens leggen. Een goed resultaat kan het team lanceren, maar een slecht zou iedereen weer aan het twijfelen kunnen brengen.”

Bondscoach Leekens kreeg te maken met een heuse blessuregolf en moet een aantal sterkhouders missen.“We moeten stoppen met excuses te zoeken en ons te verschuilen achter de geblesseerde spelers. Niemand is onmisbaar, iedere speler moet gewoon zijn rol spelen. België heeft veel kwaliteiten", aldus de ex-international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties