Ouders Mignolet: "Twee bussen supporters voor Simon"

Jelle Vereecke
| 7 reacties
Ouders Mignolet: "Twee bussen supporters voor Simon"
Foto: © SC

Vanavond speelt Simon Mignolet voor het eerst op de Heizel in het shirt van de Rode Duivels. Aan supporters zal de jonge doelman geen gebrek hebben.

De ouders van Simon Mignolet zullen hun zoon vanavond niet toejuichen vanuit de eretribune, maar vantussen het gewone publiek. En ze zullen niet alleen zijn. "Er wou zoveel familie en vrienden mee dat we twee bussen hebben ingelegd", zegt mama Bernadette in HLN. "Dan kunnen wij toch niet in de eretribune gaan zitten?"

"Simon zal het zelf niet toegeven, maar ik zag dat hij toch wat meer gespannen was dan anders", zegt mama Mignolet over de wedstrijd in Oostenrijk. "Maar na zijn eerste tussenkomst waren we er onmiddellijk gerust in. We zagen dat hij vertrouwen had."

Vader Stefan Mignolet leeft mee met de Duivels. "Ik maak me wat ongerust. Want als ze vanavond niet winnen, is de overwinning in Oostenrijk voor niets geweest. En geloof me: bij die mannen leeft de hoop op het EK weer volop. Ook bij Simon. Hij zal het niet uitspreken, maar aan ambitie ontbreekt het hem niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties