Vossen: "Blij dat ik scoorde na die gemiste kans"

Vossen: "Blij dat ik scoorde na die gemiste kans"
Foto: © SC

Jelle Vossen had het niet makkelijk. De spits van Racing Genk moest het helemaal alleen zien te rooien in het centrum van de aanval, maar hij kweet zich met 'excellence' van die taak.

"Ik heb heel hard moeten werken", bevestigde Vossen wat iedereen gedurende 90 minuten had gezien. "Ze kropen heel dicht bij elkaar waardoor er weinig ruimte was in het centrum. Iedereen weet dat alleen in de spits niet echt mijn ding is, maar ik denk dat ik mag zeggen dat ik een goede wedstrijd speelde."

Die sterke wedstrijd werd bekroond met een goal. "Ja, ik ben blij dat ik toch nog scoorde, want eerst liet ik een uitstekende kans over mijn voet glippen. Al heb ik ook wel een aandeel in de goal van Chadli. Ik loop naar de eerste paal zodat hij ruimte krijgt in het centrum. Dat zien de mensen meestal niet, maar ik hou er toch een goed gevoel aan over."

Het publiek stond massaal achter de ploeg, wat de spelers ook zichtbaar deugd deed. "Daar doe je het voor als voetballer. Het is voor ons een boost om nog harder te werken. Deze wedstrijd in zijn geheel geeft ons heel veel vertrouwen. Maar we zijn gewaarschuwd: tegen Turkije zullen we top moeten zijn en niet morsen met de kansen zoals vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties