Toekomst De Mul bij Standard onzeker

Jelle Vereecke
| 10 reacties
Toekomst De Mul bij Standard onzeker
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het is hoogst twijfelachtig dat Tom De Mul na dit seizoen nog bij Standard blijft. De rechtsbuiten speelde dit seizoen geen enkele officiële wedstrijd voor de Rouches en trainde er ook amper.

Standard leent Tom De Mul sinds eind juli voor één seizoen van Sevilla, met een optie tot aankoop. De Mul speelde enkele oefenwedstrijden voor Standard, maar eind september moest hij al geopereerd worden aan de adductoren. Dat was al eens gebeurd in januari vorig jaar.

De Mul revalideerde bij Lieven Maesschalck en hervatte half maart de training. Dat lukte echter niet pijnvrij. Sinds vorige week traint De Mul echter zonder problemen mee met de beloften, onder leiding van Siramana Dembélé. De rechtsbuiten speelde vrijdag ook een uur mee in de beloftenwedstrijd tegen Kortrijk.

Tom De Mul hoopt zo snel mogelijk aan te sluiten bij de A-kern. Of hij volgend jaar nog in Luik is, is hoogst twijfelachtig. "Het belangrijkste is dat Tom weer fit raakt", zegt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli in S/VM. "Ik ga nog met Standard praten, maar ik ga ervan uit dat de kans groot is dat zijn optie niet gelicht wordt omdat hij nog niet aan spelen toekwam."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties