Vadis: "Tonen dat we in eigen huis baas zijn"

Vadis: "Tonen dat we in eigen huis baas zijn"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja speelde in wat nu al een ver verleden lijkt nog bij Anderlecht. De middenvelder van Club Brugge is echter niet meer met zijn ex-team bezig, want hij is meer begaan met zijn eigen ploeg die dit seizoen al genoeg problemen kende.

"Anderlecht uittellen is niet onze motivatie", aldus Vadis in GvA. "Club is enkel bezig met zichzelf. Om in de play-offs een rol te blijven spelen en om vooral uitzicht op Europees voetbal te behouden, moeten we in eigen huis de drie punten pakken. Dat betekent dat we Anderlecht vanaf de aftrap onder druk moeten zetten en proberen om ze bij de keel te grijpen. Club moet snel tonen dat het in eigen huis baas is."

Vadis weet hoe het er aan toe gaat bij Anderlecht. "De voorbije dagen is er bij Anderlecht een stevig woordje gesproken. Dat is een zekerheid. Als men er in lukt om de spelers te prikkelen dan zullen die zich zondag willen bewijzen. Ze gaan zeker iets willen recht zetten. Daar zijn we ons van bewust! Bovendien komt Biglia er als extra wapen bij. We kennen zijn kwaliteiten. Hij is zeer belangrijk maar we moeten er ook geen schrik van hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties