De Bock: "Ik kan het beste groeien in een vertrouwde omgeving"

De Bock: "Ik kan het beste groeien in een vertrouwde omgeving"
Foto: © SC

Laurens De Bock werd lang gelinkt aan andere clubs, zoals Heerenveen en AA Gent, maar zet volgende week toch zijn handtekening onder een verbeterd contract bij Lokeren.

"Ik ben graag in Lokeren", zegt De Bock in Het Nieuwsblad. "Ik ben hier opgeleid en ken de club dus zeer goed. Ik kan het best verder groeien in een vertrouwde omgeving. Voor het buitenland is het nog veel te vroeg. Heerenveen is ook niet bij de deur."

"Ik ben nog jong en moet nog veel leren. De trainer heeft ook veel met mij gepraat. Hij heeft gelijk als hij zegt dat ik hier het best kan ontplooien. Ook mijn familie vond Lokeren de beste keuze. Spelen en ervaring opdoen is op mijn leeftijd het allerbelangrijkste. Ergens op de bank gaan zitten is niet goed."

Ook AA Gent kwam aankloppen, maar dat was geen optie. "Er moet maar één iemand dat gerucht verspreiden en dat verhaal gaat snel zijn eigen leven leiden. Persoonlijk heb ik nooit met Gent gepraat. Enkel mijn manager is met een voorstel afgekomen van Gent. Ik heb onmiddellijk neen gezegd. Gent was geen optie. Naar de supporters toe kan je het als speler van Lokeren ook niet maken om naar Gent over te stappen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties