Bolat: "Bij winst tegen Genk is alles mogelijk"

Fabian Morren
| 12 reacties
Bolat: "Bij winst tegen Genk is alles mogelijk"
Foto: © SC

Sinan Bolat kijkt vanavond zijn ex- club Racing Genk in de ogen. "Na al die maanden blessureleed de beker of zelfs de titel winnen, het seizoenseinde kan heel mooi worden", zegt de Turkse doelman.

"Enkele maanden geleden kon ik nooit vermoeden dat ik nog zo'n seizoenseinde zou beleven met Standard", lacht Bolat de tanden bloot. "Maar kijk, we zitten in de Play-off 1 en als we zondag winnen tegen Genk komen we terug tot op vier punten. Dan is alles mogelijk."

Bolat had nog steeds bij Genk kunnen spelen. Hij koos echter destijds voor Standard. Als we volgende maand de beker winnen heb ik met Standard zowat alles meegemaakt", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Een titel, een beker, Champions League-voetbal, Europa League-voetbal. Voor mij is dat het bewijs dat ik toen wel degelijk een goeie keuze heb gemaakt."

Ook bij de Turkse nationale ploeg is Bolat weer in de gratie van Guus Hiddink gevallen. "Hij zegt dat hij blij is dat ik weer speel en ik ben opnieuw tweede keeper. Eigenlijk gaat alles me voor de wind. Ik mag gelukkig zijn. Ik heb hard gewerkt om terug te komen en dat werk betaalt zich nu al terug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties