D'Onofrio: "Onvoorspelbaar waar we gaan uitkomen"

Jelle Vereecke
| 22 reacties
D'Onofrio: "Onvoorspelbaar waar we gaan uitkomen"
Foto: © SC

Standard is de ploeg van het moment. Na de zege op Anderlecht en het behalen van de bekerfinale via winst tegen AA Gent, ging nu ook leider Racing Genk voor de bijl.

"De solidariteit en het jusqu'au boutisme hebben het verschil gemaakt", zegt Dominique D'Onofrio in HLN. "Tot halfweg de eerste helft zaten we niet goed in de match. We verloren duels, het middenveld speelde te laag en voorin konden we de bal niet bijhouden. De vermoeidheid na de bekermatch tegen Gent zal daar niet vreemd aan geweest zijn."

"De tweede helft lag volledig in het verlengde van ons uitstekende derde kwartier", vindt de Standard-coach. "We verdienden op voorsprong te komen. In plaats daarvan werden we in de achtervolging gedwongen. Dat we die zware klap te boven zijn gekomen, is de grootste verdienste van de ploeg."

Het vertrouwen is nu groot in Luik. Ook 'DD' ziet het zitten. "In de slotfase van tien naar vier punten achterstand op de leider: waar we gaan uitkomen is onvoorspelbaar, maar deze match kan hét keerpunt zijn geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties