Mignolet moet vechten tegen degradatie

Yves Dekoning
| 7 reacties
Mignolet moet vechten tegen degradatie
Foto: © SC

Sunderland zakt na en goede start steeds verder weg. Langzaam maar zeker komt de club in de onderste regionen terecht. De Black Cats spreken nu voor het eerst over de degradatiestrijd.

Simon Mignolet mocht tevreden zijn over zijn eerste seizoen bij Sunderland, maar moet nu vrezen voor het degradatiespook. Tegen concurrent West Brom kreeg de Belgische keeper er drie om zijn oren. Sunderland gaf twee keer een voorsprong uit handen en verloor nog met 2-3. Mignolet moest de club zelfs nog behoeden voor een zware nederlaag.

Sunderland zit duidelijk in een dipje. De Black Cats verloren zeven van hun laatste acht matchen. Ze staan wel nog zes punten boven de degradatieplaatsen, maar beginnen de druk te voelen. Manager Steve Bruce gaf toe dat Sunderland naar onder moet kijken. "Ik denk dat we al in het gevecht tegen de degradatie zitten. Iedereen van de laatste tien zit in de strijd. We moeten dringend een paar matchen winnen. Eén zege kan ons terug in de linkerhelft brengen, zo dicht ligt alles bij elkaar. Maar nu moeten we ons eerst richten op de redding."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties