Mannaert: "Twijfels over toekomst van Geraerts"

Steurbaut Kersten
| 89 reacties
Mannaert: "Twijfels over toekomst van Geraerts"
Foto: © SC

Club Brugge is niet te spreken over de kritiek van Karel Geraerts. De blonde middenvelder stelt het Personal Performance Centre, een methode voor individuele spelersbegeleiding, van blauw-zwart in vraag.

Geraerts gaf zijn werkgever na de wedstrijd tegen Lokeren een cynische veeg uit de pan. “Doen we het interview in het Engels”, verwees hij naar de beslissing om Engels als voertaal te kiezen.

“Dit is onbegrijpelijk, ongepast en onprofessioneel”, reageert General manager Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad. “Op maandagochtend heb ik de speler dan ook duidelijk verteld wat ik ervan vond.”

“Als je luide aanmoedigingen krijgt van 20.000 enthousiaste fans, maar toch 0-0 speelt tegen Lokeren en een unieke kans laat liggen, lijkt het me niet gepast om achteraf naar excuses te zoeken”, kaatst Mannaert de bal terug.

“Ook inhoudelijk heb ik hier zware bedenkingen bij. Als een speler vraagtekens plaatst bij een systeem dat er louter op gericht is om de omkadering en de individuele begeleiding te verbeteren, dan heb ik op mijn beurt vragen bij die speler in kwestie. Geraerts krijgt een boete. En misschien moeten we ons afvragen of hij nog wel past binnen ons verhaal.”

“Geraerts zegt dat hij rust wil. Door zulke ronkende verklaringen af te leggen aan de pers, zorgt hij daar allerminst voor. Het is dan ook logisch dat we grote twijfels hebben over zijn toekomst bij Club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties