Herstelt Genk na nul op zes?

Bart De Wilde
| 92 reacties
Herstelt Genk na nul op zes?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagavond treffen RC Genk en Club Brugge elkaar. Als Brugge wint, komt blauw-zwart op gelijke hoogte met Genk. Genk gaat op zoek naar een overwinning na twee nederlagen.

Thibaut Courtois staat vanavond in doel. De jonge doelman was onzeker nadat hij zich maandag op training blesseerde, maar geraakt toch fit voor de wedstrijd. Genk mist wel Hubert en Camus.

"Als we tegen Club en Gent winnen, zijn we vrijwel zeker van de top drie. Dat geeft meer zekerheid, zie Kevin De Bruyne in Het Laatste Nieuws. Ik denk dat veel spelers en ploegen bang zijn voor die vierde en vijfde plaats. Dat is ook bij ons het geval, dus moeten we dat vermijden."

Frank Vercauteren motiveerde zijn ploeg volgens Het Laatste Nieuws de laatste dagen met hun eergevoel. "We moeten de mensen die ons op Anderlecht zijn blijven steunen iets teruggeven. Vrijdag zijn we geklopt door een betere ploeg, nu is het de opdracht om onze thuiswedstrijden te winnnen".

Brugge

Club Brugge mist vanavond enkel Vargas en Van Gijseghem. Het is maar de vraag of Koster zijn ploeg geconcentreerd kon houden na de heisa rond Karel Geraerts. De middenvelder staat vanavond wel gewoon in de basis voor zijn laatste wedstrijden voor Blauw-Zwart.

U kan hier de wedstrijd live volgen.

Opstellingen:

Racing Genk: Courtois, Joneleit, Matoukou, Töszer, De Bruyne, Anele, Mavinga, Barda, Buffel, Nadson en Ogunjimi.

Club Brugge: Coosemans, Van der Heyden, Hoefkens, Dirar, Blondel, Simaeys, Akpala, Donk, Geraerts, Odjidja en Perisic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties