Bambrugge haalt eindronde bij Rapide Lebbeke

Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge haalt eindronde bij Rapide Lebbeke
Foto: © SC

In een rechtstreeks duel om de 3de plaats en het daaraan verbonden eindrondeticket heeft Bambrugge aan het langste eind getrokken. Rapide kwam op voorsprong maar de bezoekers sleepten het nodige gelijkspel uit de brand.

Na een erg gesloten wedstrijd was het wachten tot aan het kwartier op het eerste gevaar. De thuisploeg kreeg 3 opeenvolgende corners en bij de 3de was het raak. Eerst kon Freek Hostens de hoekschop van Michael Mannaerts wegboksen en nadien had hij een knappe reflex op de kopbal van Diederik Van Driessche. Bij de volgende herneming stond Pieter Van den Abbeele op de goede plaats en nu was het wel raak. Bambrugge reageerde via Michael Keymolen maar die vlamde een voorzet van Stephan Van Laere in de wolken (26’). Rapide nam terug over maar liet een paar open kansen liggen. De vrijstaande Mannaerts trapte een voorzet onbesuisd over (33’). Lendert Putteman devieerde eerst een voorzet van Jan Wauters over en viseerde nadien het zijnet (43’).

Ook in de tweede helft was het lang wachten op enig animo. Kevin Kesteleyn had weinig moeite met een ver schot van Michel Remon (55’). Ook Hostens gaf geen krimp bij een poging van Bram De Roover (66’). Toen Keymolen de flank afdweilde was alles te herdoen. Michel Remon knalde de gelijkmaker in de benedenhoek. De aangeslagen thuisploeg reageerde nog via Mannaerts en Youssef Hallouzi maar hun schuivers waren te zwak om Hostens te bedreigen (77’). Het meeste gevaar kwam nu van de bezoekers maar Dries De Vis trapte een voorzet van Kevin Goossens naast de kruising (84’). Aan de overzijde kwam Van Driessche centimeters te kort op een inzet van Putteman (86’). Joachim Van Tittelboom nam Kesteleyn op de korrel en Jens Coetsiers vlamde een voorzet van Tom Rooms over.

Vreugde en verdriet liggen in een klein hoekje en dus mag Bambrugge zich opmaken voor de eindronde met Opstal, Lede en Ninove.

Rapide Lebbeke: Kesteleyn, De Visscher, Verhaegen (77’ Hallouzi), Heyrman, Putteman, D. Van Driessche, Wauters, Mannaerts, Ogab, De Roover, Van den Abbeele.

RC Bambrugge: Hostens, De Moerloose, Keymolen (80’ Van Tittelboom), Arnolis, De Vis, De Coninck, Goossens (86’ Coetsiers), Haelterman, Remon, Van Laere (46’ Clinckspoor), Rooms.

Doelpunten:18’ Van den Abbeele 1-0; 71’ Remon 1-1

Kaarten: geel: 36’ Heyrman

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties