Preud'homme: "Ik geef de ploeg energie"

Melissa Maes
| 42 reacties
Preud'homme: "Ik geef de ploeg energie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud’homme reageert rustig op de uitspraken van de laatste dagen over zijn gedrag. “In de kleedkamer ben ik kalm, op het veld steun ik mijn ploeg op een andere manier.”

Michel Preud’homme werd eerder deze week door Johan Derksen een dorpsidioot genoemd omdat hij aan de dug-out weleens tekeer kan gaan. Onze landgenoot maakt zich niet druk om de uitspraken.

Preud’homme denkt dat zijn vreugde- en woede-uitbarstingen aan de zijlijn ook een positieve invloed hebben op zijn ploeg. “Alles heeft twee kanten. Je kan zeggen ‘hij is zo gepassioneerd, dat hij niet goed meer kan redeneren’, maar je kan ook zeggen ‘kijk eens, hoeveel energie hij geeft aan zijn ploeg’.”

“In de kleedkamer ben ik een rustige trainer, die de ploeg aanwijzingen geeft. Tijdens de wedstrijd steun ik mijn ploeg op een andere manier. Ik heb in het verleden gehoord van spelers die met mij hebben gewerkt, dat ze daar baat bij hadden.”

Twente krijgt zondagmiddag bezoek van hekkensluiter Willem II. Als de Tukkers winnen, PSV punten verliest en Heerenveen verslaat Ajax, dan heeft Preud’homme dit weekend de titel al te pakken met zijn Nederlands team.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties