Real Madrid plaatst video 'blunderende' De Bleeckere op website

Steurbaut Kersten
| 82 reacties
Real Madrid plaatst video 'blunderende' De Bleeckere op website
Foto: © SC

Frank De Bleeckere staat vanavond voor een bijna onmogelijke opdracht: FC Barcelona – Real Madrid in goede banen leiden. Zeker nadat de Madrilenen maandag een video met een ‘blunder’ van onze landgenoot op de website plaatsten.

Op de Spaanstalige versie van het virtuele huis van Real Madrid, besteedt de club een uitgebreid artikel aan De Bleeckere. Daarin halen de Madrilenen de Champions League-wedstrijd Barcelona – Inter boven.

De Bleeckere gaf toen een rode kaart aan Inter-speler Thiago Motta. “Deze ervaren scheidsrechter kwam naar Barcelona als een vaste waarde, maar hij zou in de val trappen van het theater van specialist Sérgio Busquets”, begeleidt de commentaar van het filmpje.

Pikant detail: Real-coach José Mourinho stond vorig jaar aan het roer bij Inter. “Het wekt geen verwondering dat Mourinho geen vertrouwen meer in De Bleeckere overhield”, gaat de video verder. Na de nederlaag in de heenwedstrijd liet de Portugees de naam van onze landgenoot nog eens vallen: "Por que De Bleeckere?"

De Bleeckere wenste niet te reageren op de opvallende berichtgeving van Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties