Villarreal gelooft in een mirakel tegen Porto

Jarryd Naegels
| 2 reacties
Villarreal gelooft in een mirakel tegen Porto
Foto: © SC

Vanavond staan de returns in de halve finales van de Europa League op het menu. Braga-Benfica belooft een spannende pot voetbal te worden terwijl Villarreal een wonder moet verrichten tegen Porto.

Porto lijkt dit seizoen niet af te stoppen. In eigen competitie werd nog geen enkel duel verloren en ook Europees lijkt het torenhoog favoriet om straks in Dublin met de Europa League te staan pronken.

Hoop
Vorige week kreeg Villarreal nog een pak slaag in Portugal. Porto haalde uit met 5-1. De Colombiaan Falcao nam vier doelpunten voor zijn rekening. Toch koesteren de Spanjaarden nog hoop. "In het voetbal is alles mogelijk", reageert Nilmar.

"Als we ons eigen spel spelen, zien we wel waar we uitkomen. Het is uiteraard een zeer lastige opgave, maar we moete geloven in onze kwaliteiten", aldus de spits van Villarreal.

In het andere duel kan het nog alle kanten uit. Benfica bleek vorige week de betere ploeg, maar kwam niet verder dan een 2-1-overwinning tegen Braga. Straks mag Benfica die uitgangspositie gaan verdedigen in Braga.

U kan beide duels hier LIVE volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties