Oost: "Natuurlijk kan Lommel promoveren"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Oost: "Natuurlijk kan Lommel promoveren"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Mag Lommel nog hopen op de promotie naar eerste klasse? De Limburgers werkten tegen Bergen een non-match af, maar aanvaller Jason Oost blijft optimistisch. “Het verschil met Bergen bedraagt maar één punt.”

Lommel kreeg donderdag een zware tik door thuis met 1-5 te verliezen van Bergen. “Dat is natuurlijk nooit leuk”, zegt aanvaller Jason Oost aan Voetbalkrant.com. “We begonnen nochtans goed aan de wedstrijd, maar daarna hebben we heel veel fouten gemaakt. We deden meer fout dan goed en hebben een terechte nederlaag geleden.”

Ondanks de nederlaag blijft Oost geloven in de promotie. “Natuurlijk. Waarom niet? We hebben één keer gewonnen en één keer verloren. Het verschil met Bergen bedraagt maar één punt. Ik vind niet echt dat er een favoriet is. Alle vier de ploegen zijn aan elkaar gewaagd.”

Bergen oogde aan de Gestelsedijk nochtans frisser. “Zij hebben natuurlijk een brede selectie, maar als je op voorsprong staat, is het mentaal altijd iets makkelijker. Dan kan je gewoon een stapje meer. En bij ons woog de vermoeidheid dubbel door.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties