Wie mag er naar Genk - Standard als VIP (of val zelf in de prijzen)

Redactie
| 0 reacties
Wie mag er naar Genk - Standard als VIP (of val zelf in de prijzen)
Foto: © SC

De Belgische titelstrijd leeft toe naar een ultieme apotheose. Dinsdagavond beslissen Genk en Standard wie er aan het langste eind trekt. Dankzij Voetbalkrant.com en BWIN kon u de wedstrijd vanop de eerste rij bijwonen. Ontdek wie er gewonnen heeft (en val zelf ook in de prijzen).

Voetbalkrant.com deelt al maandenlang cadeautjes uit, maar het laatste prijzenpakket van het pokertornooi was er wel eentje om naar uit te kijken: de ultieme titelwedstrijd tussen Racing Genk en Standard als VIP bijwonen. Eerst de beentjes onder tafel schuiven om daarna af te tellen naar de beslissing in de Belgische competitie.

Wie heeft de VIP-tickets gewonnen?

Randy Van de Velde uit Antwerpen
Geert Vermuyten uit Wilrijk
Jeffrey Goethals uit Sint-Denijs

Wat kan ik nog winnen?

Hebt u niet gewonnen? Geen nood. Ook u kan nog in de prijzen vallen. Wij schenken u immers VOLLEDIG GRATIS 150 euro gokkrediet op BWIN. U schrijft zich via Voetbalkrant.com in en stort 50 euro. BWIN schenkt u een bonus van 100 euro, wij betalen u 50 euro terug via overschrijving*.

Denkt u dat Racing Genk de titel pakt, dan strijkt u 222 euro op. U kan ook altijd gokken op een zege of een gelijkspel voor de Limburgers. Uw portefeuille wordt dan gespijsd met 375 of 510 euro.

Bent u supporter van Standard, dan levert een Luikse titel u 384 euro op, ook niet onaardig.

Meer info vindt u op volgende pagina.

* Vul dit formulier in voor de terugbetaling van 50 euro.

De printscreen is een bewijs van jullie inschrijving.Deze vind je bij ‘Mijn Account’. Daar zie je een scherm met de bonus van 100 euro die jullie krijgen van Voetbalkrant.com. Druk dat af en stuur het naar ‘Vekestraat 38-40, 2000 Antwerpen’. De printscreen is het bewijs dat jullie via onze site hebben deelgenomen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties