PwC nieuwe hoofdsponsor Voetbalbond

PwC nieuwe hoofdsponsor Voetbalbond
Foto: © SC

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft donderdag een elfde hoofdsponsor voorgesteld. PwC, het vroege PricewaterhouseCoopers, heeft een contract tot 31 juli 2014 afgesloten.

PwC wil de komende drie seizoenen ongeveer één miljoen euro investeren.“We zien enkele belangrijke synergieën tussen PwC en de KBVB. De belangrijkste is dat we allebei getalenteerde en ambitieuze mensen vooruit willen helpen. In de periode van ons contract zullen we meer dan 1.000 getalenteerd mensen aanwerven. Ook teamwork, teamspirit en samenwerking zijn belangrijke elementen voor beide organisaties”, vertelt Philippe Vyncke namens de investeerders op de site van de Voetbalbond.

Bondscoach Georges Leekens is aangesteld als ambassadeur van enkele events van PwC. Daarnaast zal hij de organisatie helpen met het opstellen van een coaching- en talentenplan.

“Net als wij met  ‘We are all part of the team’ heeft ook PwC met ‘Move Forward’ een sterke slogan. Zelf zie ik in de naam PwC  voor elke letter telkens drie krachtige begrippen die ook op ons van toepassing zijn. De P die staat voor zowel Power, Pride als Prizes, de W voor Winning, Working en Willing en de C voor Coaching, Challenges en Champions”, aldus Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties