Webers: "Seizoen is enorm geslaagd"

Webers: "Seizoen is enorm geslaagd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit er al even op voor KSK Heist. De ploeg kende een mooi eerste seizoen in de tweede klasse. Sterkhouder Bart Webers kan met een glimlach aan de vakantie beginnen.

De laatste wedstrijd kon er nog veel gebeuren. Het werd uiteindelijk behoorlijk spannend?

"De laatste match was van moeten. We hadden alles nog zelf in de hand. We stonden aan de rust al op voorsprong en dan tracht je gewoon de wedstrijd uit te spelen en geen risico meer te nemen. Tweede helft lag het initiatief vooral bij Wetteren, maar wij scoorden nog een derde keer op de counter. Na laatste fluitsignaal was er vooral het gevoel van opluchting. Einde was de redding een feit voor ons." 

Seizoen geslaagd voor de club dus, maar ook voor jou?

"Absoluut! Onze kern bestond grotendeels uit spelers die samen met de club zijn gegroeid vanuit vierde klasse, maar toch speelden we bijna het hele seizoen in de middenmoot. Enkel de laatste week sprongen er plots vier ploegen over ons en werd het nog spannend. De doelstelling, het behoud, is gerealiseerd, seizoen is meer dan geslaagd. Ook over mezelf kan ik tevreden zijn. Ik heb geen minuut moeten missen, voor mij is het eerste jaar tweede klasse super meegevallen"

Nu genieten van een verdiende vakantie? Wat zijn de plannen?

Er staat een vakantie naar Mexico op het programma met de vriendin. Verder de batterijen opladen en vooral af en toe ontspannen. Het is uiteindelijk een zwaar seizoen geworden. Volgend seizoen moeten we opnieuw helemaal fit en uitgerust zijn."

Is dat volgende seizoen ook nog in het shirt van Heist?

"Ik heb nog een contract van één jaar bij Heist. De doelstelling van de club is om een stabiele tweedeklasser te worden, daar wil ik dan ook graag aan meewerken. Toch hou ik momenteel alle mogelijkheden open. Krijg ik de kans om sportief een stap vooruit te zetten, zal ik deze zeker overwegen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties