Koster: "Ik verlies geen macht"

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Koster: "Ik verlies geen macht"
Foto: © SC

Adrie Koster blijft bij Club Brugge. De positie van de Zeeuw was lange tijd onzeker. “Maar ik ben ervan overtuigd dat ik mijn ding kan blijven doen”, aldus Koster.

De laatste maanden gonsde het van de geruchten over nieuwe trainers in Brugge. “Het idee dat het gedaan kon zijn, is wel eens door mijn hoofd gegaan”, geeft Koster toe in HLN.  “Maar ik heb er nooit wakker van gelegen. Als ik niet bij Club Brugge kon blijven, was er wel iets anders gekomen.”

Koster ziet het nieuwe project met gepersonaliseerde spelersbegeleiding en linietrainers als een positieve zaak. “Ik verlies geen macht, ik word ontlast, dat is iets positief. Die persoonlijke begeleiding samen met de vernieuwde infrastructuur en de nieuwe transfers kunnen Club Brugge alleen maar versterken.”

Waar moet het schip volgend jaar stranden? “Mij hoor je niet zeggen dat we kampioen moéten worden. Het is wel de bedoeling stappen vooruit te zetten: Club moet sowieso terug in de top drie. Ook Europees en in de beker proberen we zo ver mogelijk te geraken.”

“Eén ding weet ik wel: in het nieuwe project hebben we alles zo goed voor mekaar dat het een goede invloed op de prestaties moét hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties