Witsel: "Moet vertrekken om beter te worden"

Witsel: "Moet vertrekken om beter te worden"
Foto: © SC

Axel Witsel moet volgens Georges Leekens opstaan als leidersfiguur. De Standard-middenvelder zit in bloedvorm en wil nog één keer vlammen alvorens hij zijn transferperikelen aanvat.

"Ik voel me bij de nationale ploeg belangrijker dan vroeger", aldus Witsel in Het Nieuwsblad. "De bondscoach geeft me veel vertrouwen, waardoor ik me beter in de groep voel. Dat vertaalt zich op het veld. Ik ben niet de grootste prater, maar spreek als er moet gesproken worden. Ik probeer leiding te geven met mijn prestaties."

Voor Witsel lijkt het de laatste interland als Standard-speler te worden. "De kans is groot... Tja, in het voetbal weet je nooit. Het is mogelijk van wel en het is mogelijk van niet. Maar ik moet nu niet over mijn toekomst praten."

Witsel wil, net als vele van zijn collega-Rode Duivels, proeven van een grotere competitie. "Zelfs op training voel je dat Kompany en Van Buyten aan de top spelen. Ze zijn veel scherper en harder in de duels omdat ze ieder weekend topmatchen spelen. De basis in topcompetities is veel beter dan in België. Ook hun attitude is anders. Het is duidelijk dat als ik nog completer en beter wil worden, ik niet in België moet blijven."

De Rode Duivels kunnen u ook nog een extraatje bezorgen!
U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken via BWIN. Schrijf u in via deze website en ga naar huis met zak geld.
 
Denkt u bijvoorbeeld dat de Rode Duivels met 2-1 zullen winnen van Turkije, dan betaalt BWIN  zeventien keer uw inzet terug: 2.550 euro. U kan ook voorzichtiger zijn en gewoon gokken op een overwinning van de Belgen, wat nog steeds 322,5 euro oplevert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties