Argentinië verliest opnieuw

Melissa Maes
| 10 reacties

Argentinië heeft zondagmiddag de oefenmatch tegen Polen verloren met 2-1. Pablo Zabaleta was de enige speler in de basisopstelling die komende maand deel uitmaakt van de selectie voor de Copa América.

Sterren zoals Lionel Messi kwamen zondag niet in actie tegen Polen. Woensdag verloren de Zuid-Amerikanen ook al met 4-1 van Nigeria. Die wedstrijd zorgde trouwens voor argwaan bij de FIFA. Die heeft een onderzoek ingesteld nadat er ongewone gokactiviteiten werden vastgesteld.

Adrian Mierzejewski opende na 26 minuten de score voor Polen. Vlak na de rust kon Villarreal-aanvaller Marco Gaston Ruben de score opnieuw in evenwicht brengen. Ruim twintig minuten voor het eindsignaal bezorgde Pawel Brozek Polen de overwinning.