Ron Vlaar blijft bij Feyenoord

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Ron Vlaar blijft bij Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met kapitein Ron Vlaar. De international zal ook volgend seizoen in De Kuip voetballen.

Ron Vlaar verlengde deze morgen zijn contract tot medio 2014. Hij moet één van de steunpilaren worden waarop Feyenoord terug moet aansluiting zien te vinden met de top vijf in Nederland na enkele moeilijke seizoenen.

"Natuurlijk ben ik heel blij en opgelucht. Maandag was een lange en vermoeiende dag, zo gaat dat nou eenmaal bij contractonderhandelingen, maar ik ben blij dat het achter de rug is. De reden dat het allemaal zo lang geduurd heeft, is omdat ik gewoon goed af wilde wegen wat de beste stap in mijn carrière zou zijn", aldus Ron Vlaar.

"Ik kan me hier zeker nog verder ontwikkelen en ben er van overtuigd dat we de weg omhoog in zullen slaan, de weg naar waar Feyenoord thuishoort. Ten slotte wil ik het legioen bedanken voor het geduld dat ze hebben opgebracht, zodat ik mijn beslissing in alle rust kon nemen. Ik kijk nu al uit naar de eerste training van het nieuwe seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties