Anderlecht met 21 op eerste training

Anderlecht met 21 op eerste training
Foto: © SC

Onder een gutsende regen hebben 21 Anderlecht-spelers de trainingen hervat. Nog heel wat afwezigen, maar er was toch ook al wat nieuw volk te zien. Straks geven voorzitter Roger Vanden Stock en manager Herman Van Holsbeeck nog een persconferentie.

Vier nieuwkomers mocht Ariël Jacobs begroeten op zijn 'eerste' werkdag van het seizoen: de Brazilianen Diogo (die ons de indruk gaf iets te zwaar te staan) en Samuel, de Zweed Behrang Safari en Denis Odoi, maar nog geen spoor van Guillermo Molins. Van de kernspelers van vorig seizoen waren Olivier Deschacht, Davy Schollen, Dalibor Veselinovic, Christophe Diandy, Marcin Wasilewski, Michaël Cordier en Guillaume Gillet aanwezig.

Daarnaast waren er ook nog drie spelers die vorig seizoen uitgeleend waren, maar voor wie dit seizoen nog geen oplossing gevonden is. Zo stonden Thomas Chatelle, Reynaldo en Sacha Iakovenko terug op het trainingsveld van paars-wit.

De overige zeven spelers werden uit de jeugdkern opgevist. Dennis Praet (die de nodige indruk maakte), Jordan Lukaku en Lamisha Musonda waren daarbij de opvallendste namen. Silvio Proto, nog steeds herstellend van zijn voetbreuk, kwam ook een kwartiertje rondjes lopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties