Høgli dit weekend van Club Brugge

Anthony Van der Planken
| 142 reacties
Høgli dit weekend van Club Brugge
Foto: © SC

Club Brugge blijft zich roeren op de spelersmarkt. De transfer van de Tom Høgli is zo goed als rond. Club heeft immers met een akkoord met Tromsø.

Club Brugge bereikte vandaag een akkoord met Tromsø over een transfer van Høgli, zo laat die laatste club weten. Høgli reist nu naar België af en zal er zaterdag medische testen afleggen. Wellicht tekent hij dan ook zijn contract. Club moet wel nog een akkoord bereiken met de speler zelf, maar dat lijkt slechts een formaliteit. Høgli gaf immers zelf al aan graag naar Club Brugge te willen.

Club kwam de 27-jarige Høgli op het spoor via scout Rune Lange. De rechtsachter speelt al sinds 2007 bij Tromsø. Zijn goede prestaties leverden hem ook al 19 caps voor het nationale team op. Begin deze maand maakte hij nog indruk door Cristiano Ronaldo tijdens Portugal - Noorwegen uit de wedstrijd te houden.

Opvallend: Tromsø en Club Brugge spraken af dat de transfer pas op maandag 27 juni ingaat. Zo kan Høgli nog meespelen in de volgende twee competitiewedstrijden van de Noorse club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties