Vanoppen stelt vrijdag nieuwe spelers voor

Melissa Maes
| 40 reacties
Vanoppen stelt vrijdag nieuwe spelers voor
Foto: © SC

Patrick Vanoppen gaat vrijdag een drukke dag tegemoet. In de voormiddag ontvangt de Antwerpse burgemeester Patrick Janssens het nieuwe logo van Beerschot en in de namiddag vindt een persconferentie plaats.

Om kwart over twaalf gaat Patrick Vanoppen in berenpak het nieuwe logo van Beerschot plechtig overhandigen aan Patrick Janssens. Enthousiaste supporters zullen de sterke man daarin steunen. Later op de dag worden Dries Wuytens, Lindani Ntamo en Sive Pekezela officieel voorgesteld.

Ntamo en Pekezela zijn twee Zuid-Afrikanen die overkomen van de Zuid-Afrikaanse voetbalschool ASD Cape Town en die dankzij Assysta Sports Management een oefenstage in België konden afwerken. De spelers van ASD Cape Town maakten toen erg veel indruk en waarschijnlijk zullen er nog spelers de overstap naar België maken.

Pekezela is een snelle, stevige, technische en opkomende rechtsback. Ntamo wordt omschreven als een middenvelder met een fluwelen linkervoet die op de 6, 8 of 10 positie uit de voeten kan.

Wuytens komt over uit de jeugd van PSV. Hij kan uit de voeten op de rechtsback en op het middenveld. De Limburger was bij jong PSV aanvoerder, maar maakte geen kans op een plek bij de eerste ploeg.

De abonnementenverkoop bij Beerschot loopt vlot. Ruim drieduizend supporters hebben reeds een nieuw abonnement op zak. Velen wachten nog op het vrijgeven van plaatsen die gereserveerd zijn door de bestaande abonneehouders. Die hebben nog tot 25 juni voorrang.

De langverwachte spelerstruitjes worden op 15 juli in Antwerpen voorgesteld en op 16 juli officieel in een wedstrijd gebruikt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties