Gullit: "Beter gepresteerd met Boussoufa, Forlan en Bougherra"

Melissa Maes
| 10 reacties
Gullit: "Beter gepresteerd met Boussoufa, Forlan en Bougherra"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het avontuur bij Terek Grozny zat er na zes maanden al op voor Ruud Gullit. “Als ik er nu op zo’n korte termijn op terugkijk, had ik dit nooit willen missen.”

“Het heeft mijn leven sowieso verrijkt. En achteraf spijt betonen, zo zit ik niet in elkaar. Dan durft je nooit meer iets te ondernemen. Garanties krijg je namelijk nooit vooraf”, merkt Ruud Gullit op in zijn column in De Telegraaf.

“Voor de mensen in mijn omgeving, de buitenwereld en mezelf ben ik wel blij dat de voorzitter van Terek, tevens de president van Tsjetsjenië, de indianenverhalen heeft rechtgezet dat ik alleen aan het stappen zou zijn. Dat sloeg echt nergens op.”

Kort na zijn komst werden diverse bekende namen uit West-Europa gelinkt aan een overstap naar de Russische competitie. “Het klopte dat de prestaties tegenvielen met Grozny, maar met de beoogde, maar niet gehaalde versterkingen, Diego Forlán, Mbark Boussoufa, Madjid Bougherra, hadden we beter gepresteerd. Voorlopig ga ik rustig afwachten wat er op mijn pad komt komende weken.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties