Mikel: "Iedereen zag hoe teleurgesteld ik was"

Fabian Morren
| 3 reacties
Mikel: "Iedereen zag hoe teleurgesteld ik was"
Foto: © SC

John Obi Mikel zat de laatste maanden op de bank bij Chelsea. De middenvelder begreep niet waarom de ontslagen Carlo Ancelotti hem plots passeerde.

Mikel had een groot aandeel in de behaalde titel in het eerste seizoen onder Ancelotti. Hij begon ook goed aan het voorbije seizoen, maar na een blessure belandde hij in de tweede seizoenshelft op de bank.

"Ik kende een goede start van het seizoen tot januari", zegt Mikel aan The Sun. "Toen kwam de club in een slechte periode terecht, wat ieders vorm aantastte. Ik speelde elke wedstrijd, zowel in de competitie als in de Champions League, maar ineens speelden we twee maanden heel slecht."

"In het midden van die slechte periode raakte in geblesseerd aan mijn knie en lag ik er vier of vijf weken uit. Toen ik weer terug was speelde ik ineens niet meer, slechts af en toe. Dat was zeer frustrerend. Wanneer ik niet speel, zal de manager daar namelijk een reden voor hebben."

De middenvelder had moeite met die rol als invaller. "Iedereen zag hoe teleurgesteld ik was toen ik ineens geen deel meer uitmaakte van het basiselftal. Het was erg moeilijk voor een jonge speler als ik, maar ik heb ermee om leren gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties