Wauters: "Verhaegen wil Antwerp overnemen"

Fabian Morren
| 141 reacties
Wauters: "Verhaegen wil Antwerp overnemen"
Foto: © SC

Komt de groep rond Jos Verhaegen nu naar Antwerp of niet? Voorzitter Eddy Wauters moet de pers het antwoord schuldig blijven. "Misschien, misschien niet, ik weet het niet", zegt hij in GvA.

"Ik heb me laten vertellen dat Jos momenteel op cruise is. Ik heb hem al enkele weken niet meer gehoord", aldus Wauters. "Voordien hebben we verschillende keren met elkaar gepraat. Ik heb hem gezegd dat hij welkom was, hem ook aangeboden ondervoorzitter te worden. Maar dat zag hij nog niet zitten."

"Goed, de gesprekken liepen vlot. Op 13 mei belde Jos me op, hij wilde me dringend spreken. Hij had tijdens een trip naar Italië contacten gelegd met iemand die Italiaanse spelers kon brengen. Voor 27 mei zouden ze arriveren. Ik heb geen spelers gezien. Nochtans hebben we de voorbije dagen twee oefenwedstrijden gespeeld. Ideaal om die mannen aan het werk te zien. Misschien komen ze nog? Wie zal het zeggen?"

Geen overname
Toch zijn alle bruggen niet opgeblazen voor Wauters. "Alleen ben ik niet van plan zomaar iets te tekenen. De voorbije weken zijn mij door mensen uit de entourage van Jos Verhaegen (Gunther Hofmans, red.) contracten voorgelegd die ik moest tekenen. Dat heb ik niet gedaan. Eén omdat ze zo moeilijk waren opgesteld dat ik tijd nodig had om ze te ontcijferen en te begrijpen. En twee omdat ik iet akkoord was met wat ik dan wel al van de inhoud begreep. Ik wil samenwerken, zij willen blijkbaar overnemen."

"Ik wil nog altijd graag dat de samenwerking plaats vindt. We wachten af. Ik denk dat het nog weken kan duren voor er iets definitiefs is beslist. Maar het zal ons niet tegenhouden een goede ploeg voor volgend seizoen samen te stellen. Het voorbije seizoen deden we niet mee voor promotie. Dat moet nu opnieuw anders worden. Antwerp moet opnieuw een gooi doen naar eerste klasse", besluit de voorzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties