Mannaert: "Pertinent gelogen van Vargas"

Fabian Morren
| 189 reacties
Mannaert: "Pertinent gelogen van Vargas"
Foto: © SC

Bij Club Brugge leest men nog steeds met verwondering de uitspraken van Ronald Vargas in de pers. "Met ons wil hij niet meer praten, maar blijkbaar praat hij wel met de pers", noteert Club-directeur Vincent Mannaert.

"Club Brugge heeft zichzelf helemaal niets te verwijten. Als Vargas beweert dat we hem geen schriftelijk verbeterd voorstel hebben gedaan, is dat pertinent gelogen. Daar zijn bewijzen van. Het is gewoon niet correct om ons nu de zwarte piet toe te schuiven", zegt Mannaert in GvA.

Mannaert vindt het ook zeer merkwaardig dat Vargas hoopt op een overstap naar Anderlecht. "Toen daar een eerste keer mee geschermd werd, heb ik Herman Van Holsbeeck opgebeld. Hij heeft mij gezegd dat Anderlecht zeker niet zal meewerken aan een vertrek via de wet van '78. Waarop ik hem gezegd heb dat als Anderlecht geïnteresseerd is, dat het dan maar een bod moet doen."

"Maar dat is het hem net: wat de entourage van Vargas ook zegt, tot dusver hebben wij van niets of niemand een voorstel ontvangen. Ook van Anderlecht niet."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties