Antwerpse supportersfederatie haalt uit naar clubbestuur

Antwerpse supportersfederatie haalt uit naar clubbestuur
Foto: © SC

Al enkele maanden voert Antwerp- voorzitter Eddy Wauters met een investeringsgroep. Maar de gesprekken verliepen niet naar wens en dus keurde de voorzitter en de raad van het bestuur het voorstel af.

Dat is niet naar de zin van de Antwerpse Supporterfederatie. "Wij zijn van mening dat dit een uitgelezen kans is om Royal Antwerp FC terug op de kaart te zetten. Ook voor de bestuursleden van Royal Antwerp FC is dit het perfecte moment om nog iets van hun investeringen terug te krijgen", luidt het in een persbericht.

"Laat ons duidelijk zijn dat wij niet tegen het huidige bestuur zijn, maar wel tegen de werking van dit huidige bestuur. Ongetwijfeld heeft dit bestuur ook goede dingen gedaan, maar iedereen kan zien dat het beleid de laatste 18 jaar dramatisch gefaald heeft en het nu tijd is om een andere visie toe te laten."
 
"De Antwerpsupporters zijn het beu om steeds met het crisismanagement van dit bestuur geconfronteerd te worden. Rechtzaken, deurwaarders, dubieuze constructies ? ; de laatste jaren is het dat wat we over onze club in de pers moeten vernemen. Onze supporters verdienen een club met toekomst, een gezonde eersteklasser met een lange termijnvisie in de bestuurskamer."
 
"Wij vragen dan ook met aandrang dat het huidige bestuur de gesprekken met de investeringsgroep rond Jos Verhaegen terug aanknoopt en desnoods samen met deze mensen een nieuwe weg inslaat. Enkel door verjonging, professionalisme op alle gebied en door de supporters bij het beleid te betrekken zullen we terug meer dan enkel geschiedenis worden in het Belgische voetbal. De huidige raad van bestuur krijgt nu de kans om de toekomst van de enige echte ?ploeg van?t stad? veilig te stellen. Grijp deze dan ook met beide handen!"
 
"De FAS(C) roept haar supporters op om eventuele acties nog even uit te stellen. We willen de bruggen tussen beide partijen niet opblazen en op die manier voorkomen dat er geen dialoog meer mogelijk is."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties