"Hazard wil naar PSG"

Steurbaut Kersten
| 43 reacties
"Hazard wil naar PSG"
Foto: © SC

Eden Hazard en PSG. Het zou wel eens de transfersoap van de zomer kunnen worden in Frankrijk. Landskampioen Lille wil de Speler van het Jaar niet verkopen, maar volgens L’Equipe staat de Rode Duivel niet afkerig tegen een verhuis naar Parijs.

Met oliedollars uit Qatar wil PSG deze zomer een grote slag slaan op de transfermarkt. Nadat de club  een njet kreeg van Gervinho hebben de Franse hoofdstedelingen hun geweer van schouder gewisseld en een ploegmaat van de Ivoriaanse aanvaller in het vizier: Eden Hazard.

31,5 miljoen
Lille was nochtans duidelijk in zijn communicatie. De Rode Duivel is deze zomer niet te koop en zeker niet door een concurrent voor de titel in de Ligue 1. Al kan er bij een buitenlands bod van 40 miljoen euro wel gepraat worden.

PSG laat zich echter niet zomaar afschrikken en is bereid diep in de buidel te tasten voor de 20-jarige Belg: 31,5 miljoen euro, plus Melvut Erding. Verloren moeite? Misschien niet … Volgens L’Equipe verklaarde Hazard in zijn omgeving dat hij niet afkerig staat tegen een verhuis naar Parijs.  

Exodus
Begeeft Hazard zich op glad ijs of is het een broodjeaapverhaal? Lille zal echter niet zomaar zwichten. Hazard ligt nog tot 2015 onder contract bij de Noord-Franse club en na het vertrek van Rami, Cabaye en wellicht Gervinho wil de Franse landskampioen de exodus bovendien een halt toeroepen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties