Biglia: "Niet bezig met transfer, enkel Copa telt nu"

Biglia: "Niet bezig met transfer, enkel Copa telt nu"
Foto: © SC

Lucas Biglia is - ondanks een schouderblessure - klaar voor de Copa America. De middenvelder van Anderlecht haalde de 25-koppige selectie en loopt dan ook met een glimlach rond.

Aan een transfer denkt hij voorlopig niet. "Met transfers houdt alleen de club zich bezig, ik concentreer mij nu op de Copa America. Daarna keer ik terug naar Brussel. Anderlecht is een topclub, en er is wederzijds respect. Daarom heb ik ook bijgetekend tot 2015. Ooit wil ik wel in een grotere competitie spelen", zei hij aan HLN.

Momenteel telt er maar één zaak: de Argentijnse ploeg. Een objectief waar hij jaren naar heeft uitgekeken. "Ongelofelijk, het is meer dan een kinderdroom die in een vervulling gaat. Lang geleden dat ik nog zoiets gevoeld heb. Ondertussen probeer ik mij aan te passen aan het hoge niveau waarop er gespeeld wordt. Er lopen echt schitterende voetballers rond."

"Messi, Tevez, Higuain, Lavezzi, Zanetti, Mascherano, Aguero, Cambiasso, Banega... Deze ervaring zal mij niet enkel als voetballer doen evolueren, ook op persoonlijk vlak leer ik hier veel uit. Mijn familie is ook heel gelukkig mij eindelijk eens een tijdje in het land te hebben. Ze steunen mij enorm."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties