'Protest'mars Antwerp groot succes

Dirk Pieters
| 99 reacties
'Protest'mars Antwerp groot succes
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De oudste club van het land hield vrijdagavond 1 juli een protestmars tegen het huidige bestuur en wanbeleid. De actie werd een groot succes.

De protestmars had eerder plaatsgemaakt voor een zegemars. Donderdagavond kregen de fans van Antwerp al te horen dat er eindelijk een overeenkomst was tussen de club en de groep met onder andere Gunter Hofmans.

Ondanks het eerdere goede nieuws kwamen er meer dan duizend fans opdagen om de nieuwe groep van Jos Verhaegen een duw in de rug te geven. Zij kwamen afgezakt naar Deurne en trokken nadien te voet richting de Bosuil onder het goedkeurende oog van het ex-bestuur van Germinal Beerschot. De hele actie onder leiding van Julien De Ridder van de FAS(C) (foto), Antwerp 150 en Ludo Van Campenhout werd uiteindelijk afgesloten met de komst van Gunter Hofmans.

De nieuwe man bij Antwerp kreeg uiteindelijk het laatste woord. Hofmans sprak de supporters toe en gaf hen opnieuw hoop. "We moeten nog even geduld hebben, maar het is de bedoeling om opnieuw naar eerste klasse te promoveren. De weg is nog lang, maar de eerste belangrijke stappen zijn gezet." Die eerste stappen zijn de overeenkomst én de som van 500.000 euro om de eerste schulden weg te werken en er zo voor te zorgen dat het transferverbod aan de kant wordt geschoven.   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties