Volgend seizoen alle JPL-matchen op Sporting Telenet

Melissa Maes
| 59 reacties
Volgend seizoen alle JPL-matchen op Sporting Telenet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Telenet wil absoluut de nummer één worden op vlak van voetbalmatchen uitzenden. Vanaf volgend seizoen zijn alle matchen van de Jupiler Pro League te bekijken op Sporting Telenet, de nieuwe naam voor Prime Sport.

Dit seizoen kan de voetballiefhebber genieten van de drie beste voetbalmatchen van elke speeldag. Vanaf volgend seizoen komen daar ook de vijf andere wedstrijden bij. Telenet heeft immers besloten om de niet-exclusieve voetbalrechten van lot 3 voor de seizoenen 2012-2013 en 2013-2014 te kopen.

Vanaf volgend seizoen zullen de overige 5 matchen dus op zowel Belgacom als op Telenet te volgen zijn. Telenet wil op die manier vermijden dat abonnees nog twee digicorders nodig hebben om alle matchen te zien.

Elk weekend zijn er drie Belgische wedstrijden te bekijken van de toppers zoals Anderlecht-Standard en Club Brugge-Genk. Op vrijdag is er een match voorzien om 20.30 uur en elke zondag wordt er om 18.00 uur gespeeld. De derde match kan doorgaan op zaterdag om 18 uur of op zondag om 20.30 uur.

26 van de 30 Play-Off 1-matchen zijn bij Telenet te volgen. Daarnaast ook de vier meest aantrekkelijke Play-Off 2- of 3-wedstrijden.

Het aanbod voor klanten:

  • Bestaande PRIME klanten krijgen Belgisch voetbal gratis.
  • Wie digitale televisie, internet en vaste telefoon heeft of neemt bij Telenet zal iedere maand 14,95 euro betalen voor Sporting Telenet.
  • Personen die digitale televisie, internet of vaste telefoon (dus twee Telenet-producten) hebben, tellen 19,95 euro per maand neer.
  • Wie abonnee wordt op Sporting Telenet krijgt er een gratis kanaal bij. Dat zijn dan vier sportkanalen in plaats van drie.
  • Voor 31 augustus aansluiten betekent tien euro voor de eerste drie maanden en geen installatiekosten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties