Anzhi richt zijn pijlen nu ook op Neymar

Jelle Vereecke
| 16 reacties
Anzhi richt zijn pijlen nu ook op Neymar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar, de gegeerde Braziliaanse aanvaller van Santos, staat nu ook in de belangstelling van Anzhi Makhachkala. De steenrijke Russische club wil daarmee alle Europese topclubs te snel af zijn.

Anzhi-speler Roberto Carlos zegt in Sport Express dat hij al met Neymar gesproken heeft over een mogelijke transfer naar Rusland. "Ik heb hem alles verteld over het project-Anzhi en over het contract dat eigenaar Suleyman Kerimov hem kan aanbieden", aldus de inmiddels 38-jarige Braziliaan.

"We moeten wachten tot na de Copa América, want dan beslist Neymar over zijn toekomst. Neymar vroeg me de club te bedanken voor de belangstelling. De club heeft ondertussen al contact opgenomen met Santos."

"Ik denk dat hij Brazilië nu moet verlaten om verder te groeien", vindt Roberto Carlos. "Neymar is een speler van de hoogste kwaliteit, die in ieder team in ieder land kan spelen. Ik bel elke dag met hem om hem te overtuigen naar Anzhi te komen." De Russen zullen daarvoor wel teams als Real Madrid, Barcelona en Chelsea moeten aftroeven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties