Proto: "We zijn op revanche belust"

Jelle Vereecke
| 42 reacties
Proto: "We zijn op revanche belust"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht kende een teleurstellend seizoen. De reguliere competitie leverde wel nog een kansrijke positie op de titel op, maar in de play-offs liep het helemaal mis. Doelman Silvio Proto wil revanche in het komende kampioenschap.

"We zijn allemaal op revanche belust", zegt Proto in La Dernière Heure. "We zijn er ons van bewust dat het een heel belangrijk seizoen wordt, zeker omdat de kampioen zich rechtstreeks kan plaatsen voor de Champions League."

"De sfeer zit goed, maar die was ook vorig jaar nooit slecht", benadrukt de doelman. "We bleven toen ook aan hetzelfde zeel trekken. We hebben nu wel te kampen met meerdere blessures, maar liever nu dan in de play-offs. En zoals we zagen volstaat het om in de play-offs foutloos te zijn om kampioen te worden."

Proto is niet bezig met een eventuele transfer. "Als er een ploeg zou aankloppen,dan heb ik nog bedenktijd genoeg. Nu ben ik er enkel mee bezig om hard te werken en fit te zijn tegen het einde van de maand", aldus Proto, die zijn voet brak in de wedstrijd tegen Racing Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties